invata sa meditezi

Curs Online

Învață să meditezi

Dorești să meditezi, dar nu ești sigur de unde să începi? Ți-ai dorit întotdeauna să meditezi, dar ai nevoie de ajutor pentru a începe? Nu pot medita! (Lasă-ne să te ajutăm)

Meditația este un mod de a calma mintea, de a reduce stresul și de a dezvolta o abordare mai pozitivă a vieții. Acest curs, oferă ocazia perfectă de a descoperi singur pacea interioară și fericirea care apar în mod natural atunci când mintea noastră se liniștește.

Acesta este un curs online.

Nedisponibil momentan

1. De ce sa meditez

barbat meditand

2. Unde și când să meditez?

Vei învăța metode dovedite pentru calmarea minții, reducerea stresului și găsirea păcii oriunde vă aflați. Acest curs pentru începători este, de asemenea, util pentru studenții mai experimentați.

Participând în acest curs online vei pune bazele unei practici de meditație cu scopul de a găsi pace în interiorul tău.

3. Care este postura corectă pentru meditație?

cum sa meditezi

Scopul meditației este de a ne face mintea calma si linistita. Daca mintea noastra este linistita vom fi liberi de griji si disconfort mental, iar astfel vom experimenta fericirea adevarata; insa daca mintea noastra nu este linistita, vom constata ca este foarte greu sa fim fericiti, chiar daca traim in cele mai bune conditii. Daca ne antrenam in meditatie, mintea noastra va deveni în mod treptat din ce in ce mai linistita, si vom experimenta o forma din ce in ce mai pură a fericirii.

Geshe Kelsang Gyatso
Geshe Kelsang Gyatso

SURSA ACESTOR îNVĂȚĂTURI

Venerabilul Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche este un maestru în meditație deplin realizat și profesor de buddhism renumit pe plan internațional, care a pionierat introducerea buddhismului modern în societatea contemporană. El este autorul a 23 de cărți foarte apreciate ce transmit perfect înțelepciunea veche a buddhismului în lumea modernă. De asemenea, a fondat peste 1300 de centre și grupuri buddhiste Kadampa în întreaga lume.

Ascultă primul modul - de ce să meditezi?

Stabilirea unei practici regulate de meditație poate părea copleșitoare la început. Am nevoie de echipament special? Cât timp ar trebui să meditez? Care este obiectivul exact? 

la nivel internațional Cine suntem

Centrul Mamă – Centrul de Meditație Manjushri în Lake District, Marea Britanie

Peste 1300 de Centre de Meditație buddhistă deschise în marile orașe ale lumii