Meditatie in Romania

Încearca o Meditatie Ghidata

aprox. 20 – 25 minute fiecare. 

 Scopul meditației este de a ne face mintea calmă și liniștită. Dacă mintea noastră este liniștită vom fi liberi de griji şi disconfort mental, iar astfel vom experimenta fericirea adevărată; însă dacă mintea noastră nu este liniștită, vom constata că este foarte greu să fim fericiți, chiar dacă trăim în cele mai bune condiții. Dacă ne antrenăm în meditație, mintea noastră va deveni în mod treptat din ce în ce mai liniștită, şi vom experimenta o formă din ce în ce mai pură a fericirii. La un moment dat vom fi capabili să rămânem fericiți tot timpul, chiar şi în cele mai dificile împrejurări.

Play Video
Play Video

Meditatie si buddhism

În fiecare sesiune vom încerca să abordăm subiecte relevante și practice care să ne învețe cum să ne îmbunătățim experiența de viață. Cum să reducem frustrările, stresul, anxietatea, problemele în relații – prin abordarea unei atitudini diferite.

Aceste metode au fost exersate de generații după generații de practicanți. Iar dacă suntem deschiși, răbdători în a adopta noi obiceiuri în gândire atunci cu siguranță și noi ne putem rezolva problemele interioare.

Vizitează și pagina cu Podcast-uri Gratuite

Fii inspirat de înțelepciunea buddhistă

Învataturile din aceste sesiuni au la baza cartile scrise de Geshe Kelsang Gyatso

carti budhism

Fondatorul nostru

Venerabilul Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche este un maestru în meditație deplin realizat și profesor de buddhism renumit pe plan internațional, care a pionierat introducerea buddhismului modern în societatea contemporană. El este autorul a 23 de cărți foarte apreciate ce transmit perfect înțelepciunea veche a buddhismului în lumea modernă. De asemenea, a fondat peste 1300 de centre și grupuri buddhiste Kadampa în întreaga lume.

Geshe-la fondatorul traditiei
Shopping Basket