Meditatie in Romania

Învata sa meditezi

Vei învăța metode dovedite pentru calmarea minții, reducerea stresului și găsirea păcii oriunde vă aflați. Acest curs pentru începători este, de asemenea, util pentru studenții mai experimentați.

Participând în acest curs online vei pune bazele unei practici de meditație cu scopul de a găsi pace în interiorul tău.

Tehnici pentru eliminarea starilor de anxietate

Acest curs prezintă atât tehnici de bază cât și mai avansate pentru întreruperea și mai apoi eliminarea stărilor de anxietate.

– Tehnici pentru a ne permite să ne readucem în prezent atunci când mintea este asaltată de gânduri ieșite de sub control.

– Tehnici pentru a începe să câștigăm o oarecare putere asupra a ceea ce face mintea noastră, pe ce se concentrează.

Așadar, acum este foarte important să învățăm și să practicăm strategii eficiente pentru gestionarea, reducerea și în cele din urmă eliminarea anxietății noastre.

Cursul are o durată de o oră și 15 minute.

Încearca o Meditatie Ghidata

aprox. 20 – 25 minute fiecare. 

 Scopul meditației este de a ne face mintea calmă și liniștită. Dacă mintea noastră este liniștită vom fi liberi de griji şi disconfort mental, iar astfel vom experimenta fericirea adevărată; însă dacă mintea noastră nu este liniștită, vom constata că este foarte greu să fim fericiți, chiar dacă trăim în cele mai bune condiții. Dacă ne antrenăm în meditație, mintea noastră va deveni în mod treptat din ce în ce mai liniștită, şi vom experimenta o formă din ce în ce mai pură a fericirii. La un moment dat vom fi capabili să rămânem fericiți tot timpul, chiar şi în cele mai dificile împrejurări.

Play Video
Play Video

Meditatie si buddhism

În fiecare sesiune vom încerca să abordăm subiecte relevante și practice care să ne învețe cum să ne îmbunătățim experiența de viață. Cum să reducem frustrările, stresul, anxietatea, problemele în relații – prin abordarea unei atitudini diferite.

Aceste metode au fost exersate de generații după generații de practicanți. Iar dacă suntem deschiși, răbdători în a adopta noi obiceiuri în gândire atunci cu siguranță și noi ne putem rezolva problemele interioare.

Vizitează și pagina cu Podcast-uri Gratuite

Fii inspirat de înțelepciunea buddhistă

"Avem nevoie să punem învăţăturile lui Buddha, dharma, în practică deoarece nimic nu poate fi realizat doar prin citirea cuvintelor. Un om bolnav nu se va vindeca niciodată doar citind prospectul medicamentelor!"

maestrul budhist Shantideva

Învataturile din aceste sesiuni au la baza cartile scrise de Geshe Kelsang Gyatso

carti budhism

Fondatorul nostru

Venerabilul Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche este un maestru în meditație deplin realizat și profesor de buddhism renumit pe plan internațional, care a pionierat introducerea buddhismului modern în societatea contemporană. El este autorul a 23 de cărți foarte apreciate ce transmit perfect înțelepciunea veche a buddhismului în lumea modernă. De asemenea, a fondat peste 1300 de centre și grupuri buddhiste Kadampa în întreaga lume.

Geshe-la fondatorul traditiei

Ai întrebări? Nu ești sigur/ă de ceva? Trimite-ne un mesaj! 

Shopping Basket